کیفیت: گرم و خشک
خواص:
- ادرار آور
- نشاط آور
- محرک اعصاب
- تقویت کننده معده، کبد، نیروی جنسی، قلب و عروق
- کاهش درد کمر و مفاصل
- تسریع جریان خون
- نیرو بخش
- باز کننده انسداد مجاری
- پاک کننده سینه و حنجره
- بالا برنده فشار خون
- ضد اخلاط رطوبتی، پادردهای رطوبتی، سرفه های رطوبتی، دلهره، بوی بد دهان، دردهای استخوانی، دیابت و سردی بدن
طرز تهیه جای دارچین:
چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده بعد با شعله غیر مستقیم ( یا در فلاسک) دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی در بیاید.
برچسب ها: دارچین , چوب دارچین , دارچین قلم , چای دارچین , چای , دمنوش ,